Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG komt met HB45E 2.1 Blu-ray home cinema systeem

Geschreven door
Geplaatst op6 mei 2010, 19:26 CategorieBlu-ray

LG heeft een nieuw 2.1 Blu-ray home cinema systeem gelanceerd, genaamd de HB45E. De speler in de HB45E kan DVD’s en Blu-ray discs afspelen, met DVD upscaling naar 1080p. Daarnaast kun je gemakkelijk een iPod of iPhone dock aansluiten om zo muziek via het systeem af te spelen. De HB45E ondersteunt Blu-ray Profile 2.0 voor een grotere interactiviteit tijdens het bekijken van een Blu-ray film. De BD-Live content kun je via een USB aansluiting op een USB 2.0 sitck opslaan.

Naast een HDMI uitgang bevat de HB45E ook een optische uitgang, een ethernet aansluiting, een iPod / iPhone aansluiting en een koptelefoon aansluiting.

Qua audio bevat de set twee front luidsprekers en een subwoofer die tezamen 400 Watt aan vermogen geven, wat 125 Watt per front speaker is en 150 Watt voor de subwoofer. De audio formaten die de HB45E ondersteunt zijn DTS-HD, DTS, Dolby True HD, Dolby Digital plus en Dolby ProLogic II.

Vanaf heden is de HB45E verkrijgbaar voor een adviesprijs van 399,00 euro.

prijsvergelijking
vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.