Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung kondigt HW-C450 soundbar aan

Geschreven door
Geplaatst op5 april 2010, 14:34 CategorieAccessoiresLCD en plasma TV’s worden steeds dunner en dit betekent dat ook de speakers die erin verwerkt zitten steeds dunner worden. Het gevolg hiervan is dat het geluid er niet beter op wordt. Samsung heeft hier een elegante oplossing voor bedacht; De HW-C450 soundbar met draadloze subwoofer. Met dit systeem heb je de gemakken van een mooi en goed audio systeem en niet de lasten van een slecht geluid of een compleet 5.1 systeem wat door de kamer geplaatst is.

Samsung’s nieuwe 2.1 soundbar kan de speakers in de Samsung TV – of welke TV dan ook – vervangen en je voorzien van een beter en voller geluid. De speaker heeft een vermogen van 2×80 Watt stereo en de subwoofer levert 120 Watt. Dit zou de audio kwaliteit flink moeten verbeteren ten opzichte van ingebouwde flatscreen speakers. Het systeem wordt geleverd met een ophangsysteem om de speaker onder je TV te hangen.

De subwoofer is verbonden met de soundbar door midden van een draadloze link. Wel heeft de subwoofer een stroom aansluiting nodig.

De HW-C450 ondersteunt de Dolby Digital en DTS audio formaten en heeft een analoge audio input en twee digitale audio inputs. De soundbar en draadloze subwoofer is al verkrijgbaar in Nederland voor een prijs van 349,00 euro.

prijsvergelijking
vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Reacties

  1. Ronald
    30 maart, 2013 om 15:51

    ik heb een hc-c450 home chinema en hij schakeld niet automatischuit wat moet ik doen of wat kan ik doe?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.