Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips HTS9520 home cinema set met ‘360Sound’

Geschreven door
Geplaatst op18 april 2010, 13:51 CategorieHome cinema sets

Dit nieuwe ‘360Sound’ home cinema systeem van Philips moet volgens het merk de bioscoop ervaring nog beter naar de huiskamer brengen. Na jaren van research en innovatie heeft Philips dit systeem ontwikkeld om de gehele kamer te vullen met surround geluid.

Speciale drivers in de luidsprekers moeten ervoor zorgen dat de bioscoop ervaring nagebootst wordt. Elke luidspreker is eigenlijk uitgerust met drie verschillende kleinere luidsprekers: Een frontale en twee zijdelingse structuren. Het gevolg hiervan is dat het surround geluid je vanuit elke hoek kan bereiken, wat je positie in de kamer ook is.

De HTS9520 kan zowel Blu-ray discs als DVD’s afspelen en bevat aansluitingen voor het afspelen van mediabestanden van USB sticks of MP3 spelers. Je kunt ook genieten van online content met behulp van de WiFi USB-adapter, voor toegang tot een eindeloos aantal entertainmentbronnen. Of je kiest voor één van de andere online diensten, met de ingebouwde Net TV dienst.

Met Easy Unpack Experience pak je de HTS9520 met 360Sound makkelijk uit (niet zwaar) en kun je er meteen van genieten. En via de elektronische gebruiksaanwijzing kom je alles te weten over de Philips HTS9520. De HTS9520 is ook bijzonder milieuvriendelijk en verbruikt in stand-by minder dan 0,3 W. Er wordt eveneens gebruikgemaakt van plantaardige inkten en het buffermateriaal voor de verpakking is gemaakt van 100% gerecycleerde papierpulp.

Philips HTS9520 360Sound kenmerken
• 360Sound vult je kamer met geluid, vanuit alle hoeken met DTS-HD en Dolby TrueHD voor een 7.1 hifi-surround geluid
• Ontworpen voor een stijlvol interieur met iconische en compacte speakers en design met aluminiumafwerking
DLNA-netwerkverbinding om te genieten van muziek en video’s vanaf je pc
• Net TV voor populaire online diensten op je televisie

De HTS9520 is vanaf mei beschikbaar voor een adviesprijs van 1.299 Euro.

prijsvergelijking
vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.