Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Meer commerciele HD zenders bij Ziggo, maar niet gratis

Geschreven door
Geplaatst op28 april 2010, 21:19 CategorieAlgemeen

Ziggo heeft eerder laten weten dat consumenten voorlopig niet hoeven te betalen voor HD zenders, maar helaas is die belofte van korte duur. Nu de commerciële HD zenders van SBS, Veronica en Net5 aan het zenderaanbod toegevoegd worden gaat Ziggo een speciaal HD pakket verzorgen dat je als abonnee 5,95 euro zal kosten. In dit pakket zitten in eerste instantie bovenstaande zenders plus Discovery HD, History HD en National Geographic Channel HD. Later zullen waarschijnlijk ook de HD kanalen van RTL volgen.

De reden dat Ziggo geld wil zien voor het HD pakket is volgens het bedrijf dat de commerciële zenders ook op hun plaats weer geld willen zien voor de extra kosten die zij maken voor de HD kanalen. Zowel RTL als SBS hebben Ziggo laten weten dat zij niet langer zonder een vergoeding de HD zenders willen aanbieden. Het standaard pakket van TV zenders duurder maken was volgens Ziggo geen optie, dus was een HD pakket de logische keuze. De publieke HD zenders blijven voorlopig wel in het standaard TV pakket van Ziggo zitten.

 • Delen:

Reacties

 1. H.F.M.
  24 augustus, 2010 om 16:48

  Hd zenders die hier boven staan , die zijn er al weer een paar weken !, alleen eredivisie is nu ook in HD, dit was nog niet , dat is sinds kort .Dat er andere zenders erbij komen is nog steeds NIET bekent , maar dat zou eens tijd worden, in 2010.

  Harry.

  • Martijn
   24 augustus, 2010 om 18:29

   Dat klopt, maar dit is dan ook een oud bericht als je naar de datum had gekeken. Ook het nieuws van Eredivisie Live HD hebben we vermeld.. De zenders die nieuw in HD zijn vind je hier. Hou onze homepage in de gaten voor het laatste nieuws.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.