Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG TVs Ziggo CI+ gecertificeerd

Geschreven door
Geplaatst op23 april 2010, 21:21 CategorieDigitale tv

Ziggo heeft bekend gemaakt dat de LD540 en de LE5400 TV series van LG CI+ gecertificeerd zijn. Hierdoor kun je de Ziggo digitale TV kaart gebruiken in de desbetreffende TV’s. LG wil deze certificatie wat duidelijker maken en heeft de modellen dan ook de bijnaam ‘Ziggo modellen’  gegeven.

De LG LD540 serie bestaat uit een 42 inch en een 32 inch LCD TV

De LG LE5400 serie bestaat uit een 47 inch, een 42 inch, een 37 inch en een 32 inch LCD TV.

Het voordeel van de Ziggo CI+ certificering is dat je geen externe set-top-box (of decoder) meer nodig hebt. De smartcard van Ziggo kan gemakkelijk geplaatst worden in de desbetreffende TV en de ingebouwde (HD)TV tuner kan dat het digitale TV signaal ontvangen, decoderen en weergeven. Er komen ook steeds meer TV modellen op de markt die niet alleen een ingebouwde tuner hebben, maar ook ingebouwde opname mogelijkheden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.