Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Home cinema apparatuur in webwinkel Media Markt

Geschreven door
Geplaatst op13 april 2010, 19:00 CategorieAlgemeen

De elektronicaketen Media Markt heeft haar webwinkel flink uitgebreid, maar eigenlijk is het nu pas een échte webwinkel te noemen. Zo kon je voorheen wel foto’s laten afdrukken, aan aanbieding bestellen of DVD’s kopen, nu kun je ook uitgebreid shoppen naar elektronica zoals audio en video apparatuur voor je home cinema systeem.

Nederland is het eerste land dat dit ‘experiment’ uitvoert. Eerder werd in Duitsland ook al een webwinkel van Media Markt online gezet, maar door de verschillen tussen online prijzen en ‘offline’ prijzen ontstond er protest van de filiaalhouders. Natuurlijk ziet het bedrijf in dat ze online gewoonweg niet achter kan blijven, dus poging twee is gestart. Wanneer de Nederlandse webwinkel slaagt zal er ook voor andere landen naar de mogelijkheden gekeken worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.