Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bedien je Samsung TV met een iPhone / iPod

Geschreven door
Geplaatst op13 april 2010, 20:02 CategorieAccessoires

Samsung heeft een App aangekondigd waarmee je van je iPhone of iPod een afstandsbediening kunt maken en je Samsung TV kunt bedienen, zelfs met gebaren (bewegingen). Naast gebruik op je iPhone en iPod kun je de nieuwe App ook installeren op de onlangs gelanceerde iPad.

Je kunt natuurlijk het druk gevoelige scherm van je iPhone gebruiken, maar je kunt ook door middel van bewegingen in de lucht je TV bedienen. Daarnaast kan de App de iPhone in een keyboard doen veranderen waarmee je bijvoorbeeld gemakkelijk YouTube films kunt zoeken in de Internet@TV functie. Alsof dat nog niet genoeg is kun je met de App op de iPhone (iPod en iPad) de kleine games de op de TV’s geïnstalleerd staan besturen.

Om de App te laten werken moet je gebruik maken van Wifi, waarbij zowel de iPhone als de TV op het thuisnetwerk aangesloten zijn. Daarnaast heb je een 2010 model Samsung TV nodig, gekenmerkt door de ‘C’ in de benaming.

Je kunt de App al in de Amerikaanse Apple Store downloaden, maar hij wordt ook snel in de andere Apple Stores verwacht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.