Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

3DTV Magazine nieuws update – 4

Geschreven door
Geplaatst op25 april 2010, 16:29 Categorie3D

De afgelopen tijd is er op 3D TV gebied natuurlijk weer genoeg gebeurd. Zo kwamen eindelijk de prijzen van de Sony 3D TV’s en 3D Blu-ray spelers naar voren, maakte Philips haar 2010 line-up van 3D TV’s bekend en kwam Sony met de eerste 3D update voor de PlayStation 3. Onze partner website, 3DTVMagazine.nl heeft al het 3D nieuws als eerste en geeft de meest uitgebreide uitleg over 3D TV, de 3D technieken, 3D soorten, 3D accessoires, en nog veel meer. Hieronder vind je het belangrijkste 3D TV nieuws van afgelopen week zodat je ook via ons op de hoogte blijft van het laatste 3D TV nieuws.


Nieuw: 3D TV vraag en antwoord pagina
Aangezien we de laatste tijd erg veel vragen krijgen over alles dat met 3D te maken heeft hebben we besloten een aparte pagina in het leven te roepen waar je de meest gestelde vragen omtrent 3D TV kunt vinden. Deze pagina, ‘3D TV vraag en antwoord‘, vind je onder het Vraagbaak menu bovenaan de pagina. Lees verder..

Sony komt eerst met HX800 3D TV serie, HX900 en LX900 volgen later
Sony verstevigt zijn intentie om 3D entertainment toegankelijk te maken voor alle consumenten en introduceert de HX800 serie 3D TV’s. Het HX800 introductie model zal na een aantal weken worden gevolgd door andere modellen in het 3D-televisieaanbod van Sony, zoals de eerder aangekondigde HX900 en LX900 series. Lees verder..

Prijzen Sony 3D TVs en 3D Blu-ray spelers bekend
Gisteren kwam Sony met een hele hoop nieuws over haar 3D producten van dit jaar, maar veel daarvan was al in meer of mindere mate bekend. Waar we eigenlijk op hebben zitten wachten zijn de prijzen. Vandaag hebben we dan toch de prijzen van de 3D series van Sony weten te achterhalen. Lees verder..

PS3 biedt deze zomer nog geen 3D Blu-ray ondersteuning
Sony heeft aangekondigd dat de 3D firmware update die voor de zomer gepland staat voor de 3D Blu-ray spelers en de PlayStation 3 geen 3D Blu-ray ondersteuning mogelijk zal maken in de PS3. 3D Blu-ray films kunnen voorlopig dus nog niet via de PS3 bekeken worden. Lees verder..


Philips 3D TV in 2010

Philips gaat het komend jaar iets anders doen dan de andere merken. Natuurlijk gaat het merk mee in de 3D revolutie, maar Philips vindt ook dat de consument hier niet perse de premium prijs voor hoeft te betalen. Niet alleen komt Philips met een serie Full HD 3D TV’s, maar ook de 21:9 TV van het merk krijgt een 3D update mogelijkheid. Lees verder..

Sony PS3 3D games: minder kwaliteit voor 3D plezier
Sony is langzaamaan de PlayStation 3 aan het voorbereiden voor 3D, maar tot nu toe wisten we niet echt wat de gevolgen zouden zijn voor de 3D ervaring. Digital Foundry heeft bij Sony navraag gedaan over de gevolgen en het blijkt nogal complex te zijn. Bestaande 2D titels – zoals Wipeout – worden ofwel qua resolutie en snelheid aangepast door het halveren van de huidige visuele content (in het geval van Wipeout gaat het visuele element ruwweg van 2D 1080p 60fps naar 3D 720p 30 fps) of door het kunstmatig toevoegen van diepte data zoals Sony Pictures ook al doet bij sommige van haar feature films. Lees verder..

Review: Monsters vs Aliens 3D Blu-ray film
We hebben al een review gehad van de Samsung 3D TV en de Panasonic 3D TV, maar de content in de vorm van 3D Blu-ray films is op zichzelf nog niet behandeld. Blu-ray.com heeft een eerste review gemaakt van een 3D blu-ray film, Monsters vs Aliens 3D. Deze film is nog niet in de winkel te koop, maar wordt gekoppeld aan de verkoop van Samsung 3D TV’s. Lees verder..

Voor meer 3D TV nieuws, kijk snel op 3DTVMagazine.nl

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.