Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Video: Elegante Logitech Harmony 300i afstandsbediening

Geschreven door
Geplaatst op31 maart 2010, 20:27 CategorieAccessoires

De universele afstandsbedieningen van Logitech hebben de afgelopen jaren een flinke reputatie opgebouwd. Zowel de high-end gebruikers als de budget gebruikers kunnen met Logitech alle kanten op. Eerder dit jaar kwam het merk al met 2 nieuwe afstandsbedieningen voor minder dan 100 euro, maar nu kun je zelfs voor 29,99 euro al een elegante universele afstandsbediening krijgen!

De nieuwe 300i van Logitech is de goedkoopste in de Harmony familie en is compleet gebaseerd op een internet database met alle informatie over de apparatuur de je thuis kunt hebben staan. Meer dan 225.000 apparaten staan in de database en deze informatie kan moeiteloos naar je afstandsbediening verstuurd worden zodat je ze met één afstandsbediening kunt bedienen. Het enige wat je hoeft te doen is de 300i via USB aansluiten op je computer en de juiste apparaten uit je home cinema systeem selecteren.

Wat de Harmony 300i mist ten opzichte van de 600 en 650 afstandsbedieningen is het LCD scherm. Verder kun je een maximum van vier apparaten bedienen. Als dat je niet zoveel uitmaakt dan kun je vanaf begin april de 300i thuis hebben liggen. Bekijk hieronder een video van de Harmony 300i.prijsvergelijking
vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.