Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Toshiba introduceert Regza RV733 serie LCD TVs

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2010, 23:33 CategorieLcd en led tv's

In de RV serie van Tosiba vinden we dit jaar de nieuwe RV733 modellen terug. Volgens Toshiba staan deze modellen garant voor een hoge kwaliteit, geperfectioneerde bruikbaarheid en een breed scala aan aansluitmogelijkheden. De RV733 modellen zijn verkrijgbaar in 32 inch, 37 inch, en 40 inch varianten en leverbaar vanaf maart 2010.

De RV733 is een Full HD LCD TV met de door Toshiba ontwikkelde Resolution+ technologie welke het mogelijk maakt om SD materiaal op te waarderen naar een HD resolutie (upscaling). Ook is er de mogelijkheid om de TV zichzelf te laten afstellen met de MetaBrain functie. Hiermee analyseert de TV het omgevingslicht en de getoonde beeldmaterialen en past hierop de beeldinstelling (gamma, helderheid, scherpte, etc.) aan.
Op het audio vlak vinden we Dolby Volume terug op de RV733 modellen. Deze techniek zorgt ervoor dat de geluidsniveau verschillen tijdens commercial blokken of tussen zender geminimaliseerd worden. De RV733 modellen zijn de eerste modellen in de Regza TV reeks die SoundNavi aan boort hebben. Dit systeem past de stelt geluidsinstellingen af op de manier waarop de TV gepositioneerd of gemonteerd is. Hierdoor wordt de meest optimale geluidsprojectie bereikt.

Het brede scala van aansluitmogelijkheden zien we vooral terug aan de Wifi functionaliteit, een USB poort, een WLAN interface en DLNA certificering. Via het thuisnetwerk kunnen gemakkelijk mediabestanden draadloos naar de TV verstuurd worden.

Ook is Toshiba goed op nieuwe ontwikkelingen ingesprongen, want op deze TV’s vind je al de HDMI 1.4 aansluiting terug. Helaas niet voor 3D signalen, maar het biedt volop mogelijkheden voor de toekomst.

De prijs van de RV733 serie is nog niet bekend.

Bron: Toshiba

prijsvergelijking
vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.