Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sharp introduceert Aquos LE320 LED TV serie

Geschreven door
Geplaatst op3 maart 2010, 21:19 CategorieLcd en led tv's

Sharp heeft deze week de nieuwe LE320 serie gelanceerd. Deze serie TV’s, bestaande uit een 22 inch, 26 inch, en 32 inch scherm, maakt gebruik van Edge Lit achtergrond verlichting. Door het gebruik van deze techniek kunnen de nieuwe LED TV’s zeer dun gemaakt worden, wat tegenwoordig een belangrijk verkoop argument is. Daarnaast biedt LED verlichting voordelen als een betere beeldkwaliteit en minder stroomverbruik.

De beeldkwaliteit is volgens Sharp door de combinatie van en hoog contrast en rijke kleuren zeer hoogwaardig te noemen. Mede door het lage stroomverbruik en het nieuwe design moet deze serie de verkoopcijfers doen stijgen.

Qua aansluitingen doet de LE320 serie het goed in het midden segment. Zo hebben de TV’s minimaal 2 HDMI inputs en een USB poort voor het afspelen van multimedia bestanden. Voor digitale televisie kijkers zijn de modellen allemaal uitgerust met CI+.

Vanaf april zullen de drie modellen beschikbaar zijn voor een prijs van 349 euro voor de 22 inch versie, 499 euro voor de 26 inch versie, en 699 euro voor de 32 inch versie.

prijsvergelijking


vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.