Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung onthult BD-C8500 Blu-ray recorder

Geschreven door
Geplaatst op18 maart 2010, 21:31 CategorieBlu-ray

Deze week staat bij Samsung in het teken van de voorjaarspresentatie. Één van de opvallende nieuwe producten, naast de 3D producten natuurlijk, is de BD-C8500 Blu-ray recorder. Er komen twee versies van deze speler/recorder; een 250GB en 500GB versie.

Niet alleen kan de BD-C8500 in SD (Standaard Definitie) opnemen, maar ook HD programma’s kunnen gemakkelijk op de harddisk opgenomen worden. Naast de opname mogelijkheid bevat de C8500 onder andere BD-Live, Blu-ray Profile 2.0, DLNA en Wifi. Door middel van de Wifi aansluiting kun je gemakkelijk verbinding maken met een draadloos internet netwerk en kun je via de Internet@TV portal van Samsung widgets downloaden van onder meer YouTube en Yahoo en toegang krijgen tot Hyves en Nu.nl. De widgets, ook wel apps genoemd door Samsung, zijn meestal gratis, maar Samsung is bezig met apps waarvoor betaald zal moeten worden. Een voorbeeld hiervan is Movie Max, een video-on-demand service.

Helaas kun je met de BD-C8500 geen 3D films afspelen. Daarvoor is de BD-C6900 geschikt. De twee uitvoeringen zullen binnen twee weken beschikbaar zijn en komen met een advies prijs van 499,00 euro (250GB) en 599,00 euro (500GB)

prijsvergelijking
vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.