Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung komt met BD-C6900 3D Blu-ray speler

Geschreven door
Geplaatst op19 maart 2010, 16:00 Categorie3D

Deze week heeft Samsung tijdens de voorjaarspresentatie voor de Benelux onder andere de nieuwe BD-C6900 3D Blu-ray speler gepresenteerd. Deze speler heeft afgelopen januari in Las Vegas de CES ‘Best of Innovations Award’ gewonnen en staat volgens Samsung symbool voor een nieuw tijdperk in home cinema entertainment.

In Amerika is de BD-C6900 al enige tijd te koop, maar vanaf april kunnen we ook in Nederland van de 3D beleving gaan genieten. Niet alleen wordt dan deze speler leverbaar, maar ook de nieuwe 3D TV lijn van Samsung zal in de schappen staan. De BD-C6900 zal te koop zijn voor een adviesprijs van 399,00 euro.

Het design van de speler, met een transparante bovenkant, moet menig consument overtuigen, maar de features maken deze speler ook een topper. Zo kun je naast 3D Blu-ray films ook gewone Blu-ray films en DVD’s afspelen, mediabestanden streamen over je thuisnetwerk en via Wifi toegang krijgen tot het internet met de Internet@TV portal. Met deze portal kun je apps downloaden van sociale netwerken, YouTube en nieuwssites.

Lees meer over 3D, Samsung 3D TV’s en de BD-C6900 Blu-ray speler op 3DTVMagazine.nl

Bron: Samsung

prijsvergelijking
vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.