Panasonic G20 HD TV review laat zien dat plasma nog steeds leeft

04 maart 2010 1 Minuut 0 Reacties
panasonic-g20

Als je meer bewijs wilde hebben dat de geruchten over het einde van plasma TV's overdreven waren, neem dan even een kijkje bij de nieuwste telg van de Panasonic familie, de G20. FlatpanelsHD heeft een gloednieuw 42 inch model van Panasonic gekregen om eens grondig te testen.

/p>

Het 1080p scherm met een contrast ratio van 5.000.000:1 blies iedereen van FlatpanelsHD van hun stoel. Zoals we eigenlijk wel konden verwachten van Panasonic leverde het plasma scherm de oneindige kijkhoeken, diepe zwart waarden en rijke kleuren. En dit alles gebeurt zonder het gebruik van die, soms ergerlijke, koel ventilatoren.

Volgens de reviewers zijn de verbeteringen ten opzichte van de G10 serie meer evolutionair dan revolutionair aangezien de zwart waarden bijna hetzelfde gebleven zijn en de netwerk mogelijkheden iets uitgebreid zijn. Huidige eigenaren van een G10 serie hoeven zich dus niet jaloers te voelen. Maar, als je het niet erg vind om nog iets langer te wachten en wat meer te betalen voor het nieuwste en beste, dan is de G20 serie zeker een aanrader.

Bron: FlatpanelsHD

Reacties (0)