Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nieuwe Logitech Harmony 650 en 600 afstandsbedieningen

Geschreven door
Geplaatst op7 maart 2010, 10:45 CategorieAccessoires

Tijdens de CeBit heeft Logitech twee nieuwe afstandsbedieningen in de Harmony serie gepresenteerd; De Harmony 650 en de 600. Met deze nieuwe universele afstandsbedieningen kunnen volgens Logitech tot wel vijf audiovisuele afstandsbedieningen van de salon tafel verdwijnen. Alles wat je nodig hebt is één van deze nieuwe krachtpatsers.

De Harmony 650 heeft een kleuren display waarop de gebruiker zijn of haar favoriete zenders kan zien met simpele pictogrammen. De Harmony 600 verschilt niet veel van de 650, behalve dat het scherm niet in kleur is maar monochroom.

Het gemakkelijke aan de nieuwe Harmony modellen is dat je de afstandsbedieningen aan je computer kunt koppelen, de apparaten in je home cinema systeem aan kunt geven en de afstandsbediening zichzelf kunt laten instellen om deze apparaten te kunnen vervangen. En de kans is groot dat jouw apparaten ondersteunt worden, want Logitech heeft een database van meer dan 250.000 apparaten.

Vanaf april kunnen we de Harmony 650 en 600 kopen voor een prijs van respectievelijk 79,99 en 59,99 euro.

prijsvergelijking


vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.