LG introduceert Infinia HB965TZ home cinema systeem

14 maart 2010 1 Minuut 0 Reacties
LG-HB965TZ

LG heeft deze week het Infinia HB965TZ alles-in-een home cinema systeem geïntroduceerd. De set bestaat uit een Blu-ray speler met Wifi en DLNA mogelijkheden waarmee je draadloos multimedia bestanden vanaf een computer kunt afspelen. De HB965TZ is een 5.1 home cinema systeem met vier zeer slanke staande speakers, welke zowel op standaard of aan de muur bevestigd kunnen worden, een subwoofer en een slanke center speaker. Het totale vermogen is 1100 Watt. Qua design is dit systeem compleet afgestemd op de nieuwe Infinia reeks TV's.

Net als bij de Infinia TV’s kun je via NetCast toegang krijgen tot het internet en gebruik maken van verschillende widgets als Picasa, YouTube, het nieuws, en het weer. Verder bevat HB965TZ het laatste Blu-ray profile, Profile 2.0 en Bonus View.

Naast de draadloze mogelijkheden met DLNA en Wifi kun je ook gewoon een USB apparaat aansluiten om mediabestanden af te spelen.

Op de Blu-ray speler kun je verschillende apparaten (Games consoles, decoders) aansluiten met twee HDMI ingangen. Hierdoor hoef je maar één kabel te leggen naar je TV.

Naast de 5.1 surround versie komt LG ook met een 2.1 versie, de HB965DF. Ook dit systeem bevat een Blu-ray speler, maar daarnaast twee surround speakers en een subwoofer.

De HB965TZ is vanaf april verkrijgbaar voor een adviesprijs van 699,00 euro.

Bron: LG

Reacties (0)