Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Harman/Kardon introduceert HKTS 30 en HKTS 20 luidsprekersystemen

Geschreven door
Geplaatst op29 maart 2010, 19:25 CategorieHome cinema sets


HKTS 30

Harman/Kardon heeft onlangs twee nieuwe 5.1 home cinema luidsprekersystemen geïntroduceerd, de HKTS 20 en HKTS 30. Beide luidsprekersets bevatten een 8 inch subwoofer van 200 Watt en vijf 2-weg luidsprekers. De afwerking van beide systemen is hoogglans zwart.

Een van de verbeteringen die Harman/Kardon heeft doorgevoerd in de systemen is video-shielding. Di houdt in dat de luidsprekers afgeschermd zijn voor elektronische signalen van andere apparaten, zoals een receiver of televisie. In de subwoofer is een techniek ingebouwd die de subwoofer automatisch aan- of uitschakelt.

Het HKTS 20 systeem heeft een enkelzijdige 75mm mid-range configuratie, terwijl het HKTS 30 systeem een tweezijdige mid-range configuratie heeft. Om deze reden zal het geluid van HKTS 30 systeem bij een hoger volume minder vervormen. Daarnaast geeft Harman/Kardon aan dat beide sets klaar zijn voor 3D, wat dat ook mag betekenen.

Begin april zijn beide systemen te koop. De HKTS 20 voor een adviesprijs van 599,00 euro en de HKTS 30 voor een adviesprijs van 699,00 euro.

Bron: Harman/Kardon

prijsvergelijking


vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.