Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Denon S-5BD home entertainment systeem met Blu-ray speler en receiver

Geschreven door
Geplaatst op27 maart 2010, 1:17 CategorieBlu-ray

Denon introduceert de S-5BD, een home entertainment oplossing die bestaat uit slechts één component waarbij op een  5.1 surround receiver gecombineerd wordt met een Blu-ray speler. De nieuwe S-5BD vormt het hart van elke thuisbioscoop die audio- en visuele emoties toevoegt aan films en muziek.

Volgens Denon is de kwaliteit, schitterend verpakt met gebogen lijnen en vlakken, en reageert het merk op de behoeftes van audiofielen aan HD audio en video kwaliteit. Met zijn audiofiele status van 5.1-kanalen surround receiver met 2-bronnen, 2-zones distributie mogelijkheden en State-of-the-Art Blu-ray speler met BD-Live aansluiting, is Denon’s S-5BD een eenvoudige oplossing om te genieten van het allerbeste op het gebied van beeld- en geluidskwaliteit, inclusief indrukwekkend surround geluid en high definition beeld. De ingenieurs hebben vele toonaangevende technologieën toegevoegd uit bijvoorbeeld Denon’s revolutionaire universele Blu-ray speler DVD-A1UD voor een prijs die meer betaalbaar is dan ooit. Bovendien is de S-5BD één van eerste producten met HDMI 1.4 en ondersteuning voor Audio Return Channel.

Denon’s S-5BD voegt zowel lifestyle als gebruikersgemak toe aan uw leefomgeving. Een geavanceerd intelligent systeem detecteert automatisch het aantal luidsprekers en de luidspreker eigenschappen in uw opstelling om daarmee de optimale prestaties voor de ruimte akoestiek te bereiken, ongeacht of u gebruik maakt van een 2.0-, 2.1- of 5.1-kanalen luidsprekersysteem. Dit enig component laat u volledig genieten van pure stereoweergave tot volwassen bioscoopgeluid. Het systeem ondersteunt zowel Dolby Pro Logic IIz met Front Height effectkanalen als Dolby TrueHD/DTS-HD Master Audio voor het decoderen van verliesvrije meerkanalen opnames van Blu-ray Discs.

Voor ongeëvenaarde geluidskwaliteit is de S-5BD voorzien van Denon’s AL24 Processing en een Compressed Audio Restorer om op dramatische wijze de muziek luisterervaring te verbeteren. In combinatie met de iPod/iPhone Digital Direct ingang krijgen luisteraars het beste geluid van hun mobiele muziekspelers. Het apparaat is tevens voorzien van Audyssey MultEQ Audo Setup en ruimtecalibratie technologie. In aanvulling daarop zorgt Audyssey Dynamic Volume ervoor dat de luisteraar wordt bevrijdt van plotselinge veranderingen in volumeniveaus tijdens het kijken naar TV of een film, terwijl Audyssey Dynamic EQ op elk volumeniveau de totale entertainment ervaring nog verder verbetert.

De ingenieurs van Denon hebben tijdens de ontwikkeling van deze nieuwe all-rounder aansluitmogelijkheden een hoge prioriteit gegeven. Het apparaat is voorzien van zowel handige HDMI- en SD-card ingangen op het frontpaneel als iPod/iPhone Digital Direct ingang via de USB-poort. Tevens is voorzien in een Automatic Sound Mode en een grafische gebruikers interface (GUI) voor totaal bedieningsgemak.

Denon’s elegant vormgegeven glanzend zwarte entertainment oplossing S-5BD zal begin april exclusief verkrijgbaar zijn bij geselecteerde Denon dealers voor een geadviseerde verkoopprijs van €1.999,-.

Bron: Denon

prijsvergelijking
vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.