Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips toont HTS9540 home cinema systeem met ‘360 Sound’

Geschreven door
Geplaatst op25 februari 2010, 12:23 CategorieBlu-ray

Naast de grote hoeveelheid indrukwekkende TV’s die Philips deze week onthult heeft komt het bedrijf ook met een nieuw alles-in-één home cinema systeem en een AmbiSound Bar.

Het nieuwe home cinema systeem, de HTS9540, is gemaakt voor 5.1 surround geluid en omvat een innovatieve audio weergave techniek genaamd ‘360Sound’. In principe bestaat elke satelliet speaker uit 2 kleinere satelliet speakers, bovenop elkaar geplaatst. De twee kleine speakers worden apart van elkaar aangestuurd zodat je een 9.1 surround effect krijgt, maar in een 5.1 surround opstelling.

Naast een home cinema systeem komt Philips ook met een nieuwe soundbar, de HTS9140 AmbiSound Bar. Deze soundbar komt met ‘AmbiSound’ virtual surround technology, DTS-HD en Dolby TrueHD decodering, Blu-ray playback, en Wifi mogelijkheden met DLNA certificering.

prijsvergelijking
vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Reacties

  1. Ronald van der Spek
    18 juni, 2016 om 14:16

    5.1 zegt volgens mij al dat het niet 360º geluid is.. maar 5.1, wat op een hele andere manier produceert wordt, dan 360º audio, wat zover ik kan zien niet op dit systeem afgespeeld kan worden.

    Ambi ? afgeleid van Ambisonic.. not… of ambients… ? verwarrend dus…

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.