Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel voegt Theatre 100 aan home cinema speaker lijn toe

Geschreven door
Geplaatst op27 januari 2010, 23:43 CategorieHome cinema sets

Er gaat bijna geen week voorbij dat Teufel niet met wat nieuws komt voor haar home cinema speaker lijn, en nu komt het merk met de 599,00 euro kostende Theatre 100. Dit nieuwe systeem is de vervanger van het oudere Theatre 1 speaker systeem.

Het pakket van speakers bestaat uit een paar T 100 F front speakers, twee T 100 D achter speakers, de T 100C center speaker, en de T 1000 SW subwoofer. Bekijk de specificaties van de speakers op de Teufel website.

Alle speakers zijn afgewerkt in een donker hout met glanzend zwarte front panelen. Het complete pakket komt met de standaard 12 jaar speaker garantie en het 8 weken niet-goed-geld-terug beleid van Teufel. De Theatre 100 kan direct op de Teufel website gekocht worden voor een prijs van 599,00 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.