Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel onthult Theatre 200 luidspreker systeem

Geschreven door
Geplaatst op13 januari 2010, 20:16 CategorieLuidsprekers

Teufel vervangt het Theatre 2 surround luidspreker systeem met een nieuw mode, de 899,00 euro kostende Theatre 200. Dit nieuwe luidspreker systeem is ontwikkeld en ontworpen voor zowel stereo als multi-kanaals (surround) luisteren, met laag en midden range drivers en Neoymium tweeters.

Het lijkt erop dat Teufel eens goed naar het design van B&W speakers gekeken heeft aangezien de tweeter van de center speaker apart bovenop de luidspreker geplaatst is. Een mooi gezicht, dat zeker.

De set is leverbaar in een donkere walnoot hout lak met een glanzend zwart front paneel en geschikt voor voor gebruik in kamers tot 50 vierkante meter. Verder komt de Theatre 200 met standaard 12 jaar garantie en is, zoals gewoonlijk, alleen verkrijgbaar op de Teufel website, welke een niet-goed-geld-terug beleid kent van wel 8 weken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.