Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Panasonic introduceert DMP-BD65 Blu-ray speler

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2010, 11:30 CategorieBlu-ray


Panasonic heeft aangekondigd met een nieuwe versie van haar huidige DMP-BD60 Blu-ray speler te komen, de DMP-BD65. In Nederland kunnen we de nieuwe speler vanaf het voorjaar gaan verwachten, in Japan is 15 februari al de lanceer datum. Daar gaat de speler omgerekend 300,00 euro kosten, wat de adviesprijs is. Hier zal de prijs waarschijnlijk iets lager liggen.

De DMP-BD65 is maar 199mm dun en bevat alle verwachte features als x.v. Color, BD-Live, een USB aansluiting, en de Viera Cast internet portal met onder andere YouTube. Daarnaast kun je via een DLNA verbinding draadloos media bestanden uit je thuisnetwerk streamen naar je Blu-ray speler en weergeven op je TV. Ook ondersteunt de speler 1090/24p en 1080/60p video en de normale DVD, video en audio formaten. Qua HD audio kan hij overweg met Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus en DTS HD Master Audio.

Het laatste puntje is dat er ook een SDXC card aansluiting op te vinden is, voor wie ze heeft..

prijsvergelijking
vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.