Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Onkyo gaat HDMI 1.4 en 3D-Ready receivers verkopen

Geschreven door
Geplaatst op9 januari 2010, 17:56 Categorie3D

Ze mogen dan niet bij de CES aanwezig zijn, maar Onkyo blijft niet stil zitten. Onkyo heeft vandaag namelijk laten weten dat haar eerste AV receiers met HDMI 1.4 aansluitingen de komende maanden in de winkels zullen komen te staan. Ook geeft het bedrijf aan dat alle nieuwe Onkyo AV receivers een interface zullen hebben die het mogelijk maakt om 3D video door te sturen van een 3D Blu-ray speler naar een 3D-Ready TV. Uit een statement van Onkyo valt te lezen dat ze trots is op het feit dat ze de eerste zijn die HDMI 1.4 in alle nieuwe AV receiver implementeren.

Daarnaast zullen Onkyo’s HDMI 1.4 receivers een een audio return kanaal ondersteunen, waarmee het mogelijk is om audio vanuit de TV (tuner) naar de receiver te sturen via de HDMI verbinding. Hiermee verdwijnt dus de extra kabel, vaak optisch digitaal, om TV geluid via de receiver af te spelen.

 • Delen:

Reacties

 1. Patrick Jacobs
  15 maart, 2010 om 21:22

  Ik ben nog niet lang de trotse bezitter van de onkyo reciever TX-SR605 met 1.3 hdmi, nu komen ze weer uit met hdmi 1.4 voor 3D. Ik vind dit triest meen je dat je wat hebt en nu dit, ik dacht dat onkyo altijd een stukje voor was op de toekomst???? dus niet. Waarom kunnen ze dit niet voor de klanten oplossen met een firmware update??? Ik ben erg teleur gesteld. Ik heb ook een ps3 die komen dadelijk wel met een update voor 3D dat is pas service.

  Groetjes, Patrick

 2. Martin Schipper
  21 maart, 2010 om 22:15

  En het aller belangrijkste mis ik …….. wanneer komt hij op de markt ?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.