Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Mitsubishi onthult enorm 149 inch OLED display in Amsterdam

Geschreven door
Geplaatst op30 januari 2010, 14:00 CategorieOled tv's

Er zitten natuurlijk vele voordelen aan OLED TV, zoals betere kleuren, dunnere schermen en minder stroomverbruik, maar een groot nadeel is de zeer hoge prijs van de OLED TV’s die op de markt komen. Tot nu toe zijn het alleen kleine OLED TV’s geweest, zoals die van Sony en LG, maar dat gaat veranderen.

Mitsubishi heeft haar gigantische 149 inch prototype OLED display onthult tijdens de ISE-2010 in Amsterdam. Het enorme scherm heeft een resolutie van 1088 bij 644 pixels en is waarschijnlijk het ultieme scherm op straks het WK op te gaan volgen. het scherm heeft een licht output van 1500 cd/m2, wat veel helderder is dan de gemiddelde LCD TV die nu te koop is. We zullen maar niet gaan raden hoe duur dit OLED display is wanneer OLED TV’s van een paar inch al meer dan 1.000 euro kosten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.