Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

IXOS XEN XHT668 HDMI 1.4 kabel

Geschreven door
Geplaatst op25 januari 2010, 11:00 CategorieAccessoires


De nieuwe IXOS 2160p (Quad HD) kabel is ontworpen om met alle soorten HDMI v1.4 componenten te werken, inclusief de componenten met ethernet mogelijkheden. Alle mogelijkheden van de nieuwe HDMI 1.4 standaard worden door de kabel ondersteunt. Naast een 4K resolutie en ethernet worden ook 3D en audio-return mogelijk met deze kabel. De connectoren zijn 24 karaats verguld om de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van de kabel te vergroten en ook beschikt de kabel over een speciale isolatie met stikstof om de impedantie zo laag mogelijk te houden.

De kosten van een 1,5 meter IXOS XEN XHT668 kabel liggen rond de 150 euro. Voor meer informatie, zie de IXOS website

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.