Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Hands-on: Universal’s Flipper Disc

Geschreven door
Geplaatst op15 januari 2010, 20:35 CategorieBlu-ray


Er zijn mensen die het haten en er zijn mensen die erbij zweren, maar de flipper disc van Universal is gearriveerd. Blu-ray.com heeft de eerste flipper disc van The Bourne Identity in handen gekregen en aan een aantal tests onderworpen. Gelukkig blijkt de flipper disc op alle soorten DVD speler en Blu-ray speler afgespeeld te kunnen worden, zonder enig probleem. Het mag duidelijk zijn dat de discs geen cover print hebben, wat je dan als enig nadeel zou kunnen zien. Maar, er zit een kleine, dunne rand rond het midden van elke kant welke je vertelt wat er op de desbetreffende kant staat.

We snappen natuurlijk de toegevoegde waarde van het bijvoegen van een DVD versie bij een Blu-ray film, maat toch lijkt ons het aanbieden van 2 verschillende discs in een hoesje de beste optie is, wat de andere film studio’s dan ook doen. Maar, dat gezegd te hebben, laten we een flipper disc natuurlijk niet in de weg staan om onze favoriete films thuis te kunnen blijven bekijken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.