Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

CES: WirelessHD 2.0 standaard maakt ruimte voor 4K en 3D

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2010, 18:56 CategorieAccessoires

Enige tijd na het verschijnen van WirelessHD (WiHD) versie 1.0 heeft deze standaard voor draadloze signaaloverdracht nog steeds moeite om echt door te breken in het HD streaming gevecht. Maar, WirelessHD gaat een flinke boost krijgen door de lancering van de WirelessHD 2.0 standaard. Natuurlijk terugwerkend compatibel met “oudere” WirelessHD hardware, is de nieuwste standaard geüpgrade met een hogere overdrachtsnelheid en bandbreedte (tot wel 28Gbps), wat genoeg is om 4K resolutie (4.000 pixels, Quad HD), Deep Color en 3D signalen te kunnen streamen.

Meer informatie: Netwerk mogelijkheden

Bron: Whathifi

 • Delen:

Reacties

 1. cor
  22 februari, 2013 om 9:44

  Kan iemand mij simpel uitleggen hoe ik kan communiceren met mijn smart tablet met mijn smart tv ( upc horizon pakket)

  • Martijn Chel
   22 februari, 2013 om 19:53

   Ligt eraan wat je wilt doen, welke tablet je hebt, welke TV je hebt, etc..

   • cor
    22 februari, 2013 om 20:10

    Tablet is samsung galaxy 10.12 en de tv is samsung smart tv( horizon upc) ik wil tv kijken op mijn tablet en fotos etc op mijn tv kijken. Hoe kan ik dit verbinden?

   • Martijn Chel
    22 februari, 2013 om 21:19

    Door in de apps (mediaspeler, galerij, etc.) op de optie voor extern display te klikken (op je tablet). Wel moeten beide apparaten op hetzelfde wifi netwerk zitten en moeten beide via de instellingen binnenkomende en uitgaande verbindingen accepteren. Voor live TV kijken moet je de UPC app hebben maar volgens mij is die er alleen nog voor iOS.

 2. cor
  24 februari, 2013 om 21:19

  Extern display kan ik niet vinden. Kan jij stapsgewijs nog eens herhalen, wat de stappen zijn….

  • Martijn Chel
   24 februari, 2013 om 23:54

   Ik kan je niet alle stappen vertellen aangezien ik geen Samsung tablet en TV hebt, maar uit de demonstraties en video’s die ik gezien heb kan ik halen dat er bijvoorbeeld in de mediaspeler op de tablet een knop moet zitten waarmee je externe apparaten kunt zien. Als je hier je TV niet ziet staan dan zit er iets niet goed in de instellingen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.