Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

CES: Sling introduceert Sling Monitor, Sling Receiver en Slingbox streaming producten

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2010, 18:39 CategorieDigitale tv

Sling heeft vandaag een drietal nieuwe producten gelanceerd op de CES, waaronder een monitor die via Wifi verbinding maakt met lokale Slingboxen, een receiver die TV signalen via Wifi ontvangt, en een Slingbox die je met een USB aansluiting aan je decoder (set-top-box) kunt hangen.

Het opmerkelijke aan deze nieuwe producten is dat ze waarschijnlijk niet via de normale winkel kanalen te koop zullen zijn. In plaats daarvan zullen ze allemaal gekoppeld worden met de diensten van kabel en satelliet providers, zoals CanaalDigital en UPC.

De Sling Monitor 150 is een her-ontworpen versie van de Sling monitor van vorig jaar. Met het apparaat kun je via Wifi signalen (beelden) ontvangen van Sling apparaten binnen je thuisnetwerk.


De Slingbox 700u is een Slingbox met een USB kabel waarmee je verbinding kunt maken met elke willekeurige, aan het internet aangesloten, set-top-box.


Als laatste hebben we de Sling Receiver 300, welke op elke soort TV aangesloten kan worden en het signaal weergeeft dat hij via Wifi ontvangt van set-top-boxen met Sling software/apparatuur.

Of en hoe deze apparaten in Nederland gaan verschijnen is nog onbekend.

Bron: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.