Yamaha YHT-S400 audio systeem met soundbar en receiver/subwoofer combinatie

23 december 2009 1 Minuut 0 Reacties
Yamaha-YSP-2200

Aan de vele nieuwtjes over nieuwe producten van Yamaha de laatste tijd lijkt geen einde te komen. Maar dit persbericht sprong er wel uit, mede dankzij het vaak gebruikte zinnetje; "'s Werelds eerste..". Maar dit is een geval apart, want het is écht de eerste keer dat we een AV receiver gezien hebben met een gigantisch gat aan de voorkant.

Het onorthodoxe apparaat zorgt er voor dat je even bij het bovenstaande plaatje blijft hangen en is één gedeelte van het tweedelige YHT-S400 audio systeem van Yamaha. Dit systeem moet bioscoop-achtig geluid weergeven in ruimten, waar er eigenlijk geen ruimte is.

De ongeveer 80 cm lange soundbar is maar 5 cm hoog en is ontworpen om onder de meeste 32 tot 50 inch HDTV’s te passen, zonder het scherm te blokkeren. ’s Werelds eerste receiver met geïntegreerde subwoofer voorziet het geheel van vermogen, bass tonen en aansluitingsmogelijkheden. De receiver bevat 3 HDMI aansluitingen en ook kunnen HD audio signalen vanaf Blu-ray discs naar de receiver gestuurd worden door middel van een PCM verbinding.

De YHT-S400 is vanaf heden te koop voor een prijs van 399,00 euro.

Bron: Yamaha

Reacties (0)