Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips BDP7500 brengt stijl op de Blu-ray markt

Geschreven door
Geplaatst op16 december 2009, 14:00 CategorieBlu-ray

Philips heeft onlangs de BDP7500 Blu-ray speler geïntroduceerd en heeft, volgens Philips zelf, een kwalitatief hoogwaardige behuizing en bouw en een zeer vooruitstrevend design. De BDP7500 beschikt over Blu-ray Profile 2.0 en BD-Live mogelijkheden, een intern geheugen van 1GB, ondersteuning voor beeldformaten tot wel 21:9, interne decodering van HD audio formaten, 7.1 analoge uitgangen voor een analoge audio verbinding naar je receiver/versterker, en natuurlijk upscaling naar 1080p resolutie. Daarnaast beschikt de speler ook over een USB aansluiting aan de voorzijde en kunnen er vele multimedia formaten op afgespeeld worden, zoals DivX Ultra, H.264, VC-1, JPEG en MP3.

Het stilistische design omvat veel afgeronde hoeken, subtiele blauwe verlichting, een zwarte, spiegel-achtige afwerking van het front paneel en aanraak-gevoelig oplichtende knoppen.

De BDP7500, kostend rond de 200 euro (online winkels), is vanaf heden verkrijgbaar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.