Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Lees alles over soundbars

Geschreven door
Geplaatst op28 december 2009, 12:32 CategorieHome cinema sets

Vanaf vandaag is er nóg meer informatie te vinden over verschillende soorten luidsprekers. Zo is op onze informatie pagina over soorten luidsprekers nu meer informatie te vinden over soundbars. Deze luidsprekers worden steeds meer uitgebracht door de grotere merken en verdienen daarom ook wat meer aandacht. Wat is een soundbar? Wat kun je ermee? Zijn er verschillende soorten soundbars?

Lees na de break al wat meer over deze nieuwe luidspreker soort.

Soundbar
Het geluid van een platte TV is vaak niet echt goed en om deze reden gaan veel mensen voor het betere geluid van een surround systeem of een stereo systeem. Maar, wat nu als je niet al de lasten wilt hebben van veel kabels en lelijke en soms zelfs grote luidsprekers en wel de lusten van een goed en mooi geluid? Daarvoor is de soundbar in het leven geroepen. Een soundbar is een systeem dat bestaat uit één luidspreker die minimale ruimte inneemt, bijna geen bekabeling nodig heeft en vaak ook nog eens mooi is. Wanneer je deze luidspreker gebruikt kun je makkelijk een beter geluid voor TV programma’s, films en games krijgen.

Meer informatie: Soundbar (soorten, functies, werking)

Nieuwsitems over soundbars: Yamaha, JVC, B&W

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.