Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

JVC introduceert draadloze TH-BA3 en TH-BS7 soundbar systemen

Geschreven door
Geplaatst op14 december 2009, 17:04 CategorieHome cinema sets

JVC heeft eigenlijk nooit echt draden willen gebruiken om home cinema systemen aan te sluiten en nu komt JVC in Amerika dan ook met de mededeling dat er binnenkort een aantal draadloze soundbar set-ups op de markt komen. Als je geen behoefte hebt aan een overweldigend 7.1 geluid dan zal dit je absoluut behagen. Geen kabels, geen gedoe en een mooi design.

jvc-soundbars_1-ces2010De TS-BA3 (549,95 dollar) is een dual wireless soundbar systeem dat bestaat uit een 280 Watt versterker, 5.1 surround set-up (inclusief een soundbar, draadloze subwoofer en een draadloos surround speaker pakket) en ingebouwde surround sound decoding (mogelijkheid tot afspelen van DTS, Dolby Digital en Dolby ProLogic II surround audio).

jvc-soundbars_3-ces2010De TH-BS7 (599,95 dollar) is ontworpen om samen te gaan met de flatscreen TV’s van JVC. Het systeem bestaat uit een ultradunne soundbar, een nog dunnere – aan de muur te monteren – versterker en een draadloze subwoofer. De versterker heeft een vermogen van 180 Watt en de mogelijkheid om 4.1 surround sound weer te geven zonder heel je huiskamer vol te zetten met speakers.

Of en wanneer deze mooie sets van JVC in Nederland te verkrijgen zijn is nog onbekend.

 • Delen:

Reacties

 1. david
  20 april, 2010 om 19:26

  Is er nog niet bekend wanneer dit systeem in europa te koop zal zijn ?

  • Martijn
   20 april, 2010 om 19:32

   De BA1 en de BS7 zijn al in Nederland te koop. Van de BA3 hebben we van JVC niks meer vernomen.

 2. David
  21 april, 2010 om 8:06

  Het is net dat BA3 systeem dat ik het meest interessante vind omdat het de soundbar combineert met echter luidsprekers achter. Ik heb twijfels over het echter surround-gehalte van enkel een soundbar.

  • Martijn
   21 april, 2010 om 15:21

   Daar heb je helemaal gelijk in. Wanneer je echt wat kwaliteit wilt kun je beter voor extra speakers of een 5.1 systeem kiezen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.