Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Vivanco lanceert Titan Pro high-end lijn muurbeugels

Geschreven door
Geplaatst op5 november 2009, 19:18 CategorieAccessoires

In navolging van de Titan lijn muurbeugels komt Vivanco nu met de Titan Pro selectie muurbeugels, welke gericht is op “installateurs en high-end gebruikers die een hoge-kwaliteits muurbeugel willen hebben.. tegen een betaalbare prijs.” Dat klinkt natuurlijk erg mooi in onze oren. De Titan Professional lijn bestaat uit drie verschillende producten die allen tilt (op en neer) en swing (links naar rechts) mogelijkheden hebben voor een perfecte kijkhoek. De modellen verschillen in grootte welke afhankelijk is van de grootte van de te monteren TV. Vanaf 40 inch tot wel 63 inch kunnen de beugels geleverd worden. Het wegwerken van bekabeling is in het design ingebouwd.

Prijzen variëren van 99 GBP (ongeveer 110 euro) tot 249 GBP (ongeveer 275 euro). De nieuwe lijn is vanaf heden beschikbaar in de UK en zal ook snel in Nederland leverbaar zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.