Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marmitek zorgt voor Digitale TV in meerdere kamers

Geschreven door
Geplaatst op3 november 2009, 19:29 CategorieAccessoires

We hebben er allemaal mee te maken; Wanneer we Digitale televisie hebben aangeschaft kunnen we dit maar op één TV ontvangen. Een tweede TV in bijvoorbeeld de slaapkamer moet helaas nog steeds gebruik maken van het mindere analoge abonnement. De enige oplossing is vaak om een extra decoder bij je kabelmaatschappij aan te schaffen, welke dan ook weer voor maar één extra ruimte te gebruiken is. Marmitek heeft voor dit probleem een oplossing gevonden, de MegaView serie.

Met de producten van deze serie is het mogelijk om je decoder vanuit bijvoorbeeld de slaapkamer te bedienen door middel van infrarood signalen. Het signaal (beeld) van je decoder wordt door het leggen van een speciaal soort kabels (welke ook goed zijn voor de overdracht van HD signalen) naar de andere ruimte(s) gestuurd, met weinig tot geen kwaliteitsverlies. Deze kabels beschikken ook over een infrarood retour mogelijkheid waarmee je door het plaatsen van de bijgesloten infrarood zender en ontvanger de decoder kunt bedienen.

marmitek_megaview_031109
Marmitek brengt een aantal producten op de markt waarmee zowel Standaard Definition (composiet) als High Definition (HDMI) signaal per kabel kan worden overgedragen. Te weten;

  • De MegaView50, voor het bekijken van Composiet Video tot 300m. (69,95 euro)
  • De MegaView51, voor het bekijken en bedienen van Composiet Video tot 300m. (129,95 euro)
  • De MegaView60, voor het bekijken van HDMI tot 60m. (49,95 euro)
  • De MegaView61, voor het bekijken en bedienen van HDMI tot 100m. (99,95 euro)

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.