Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Logitech wint zeven CES 2010 Innovations Awards

Geschreven door
Geplaatst op16 november 2009, 21:44 CategorieAccessoires

Logitech heeft vandaag aangekondigd dat ze zeven CES 2010 Innovations Awards heeft gewonnen voor uitmuntende kwaliteit van design en engineering. De CES Awards zijn prestigieuze prijzen die veel zeggen over de kwaliteit van producten en de innovatie van een bedrijf. Vanzelfsprekend was Logitech dan ook zeer verheugd. Hieronder vind je een paar producten, welke we kunnen rekenen tot de home cinema apparatuur, die tot de prijswinnaars behoren;

 • Squeezebox Radio (categorie Audio Componenten)
  De compacte, alles-in-één Squeezebox Radio Wi-Fi muziekspeler combineert de eenvoud van een ouderwetse radio met de kracht van internet. Het apparaat biedt eenvoudig toegang tot internetradio, persoonlijke muziekcollecties en betaalde muziekdiensten zoals Napster, Pandora, Rhapsody, SIRIUS en Last.fm.
 • Squeezebox Touch (categorie Audio Componenten)
  Met het 4.3-inch kleuren aanraakscherm biedt de Squeezebox Touch Wi-Fi muziekspeler toegang tot muziek over de hele wereld en speelt hij muziek af via een bestaande geluidsinstallatie. De Squeezebox Touch ondersteunt sampling rates tot 24 bits op 96 kHz.
 • Harmony 900 Remote (categorie Home Theater Accessoires)
  De oplaadbare Harmony 900 is voorzien van een full-colour aanraakscherm en een intuïtieve knoppen-layout. Het volledig nieuw ontworpen RF (radiofrequentie) systeem maakt het mogelijk apparatuur in een kast tot op een afstand van dertig meter te bedienen zonder de ontvangers op alle afzonderlijke apparaten te plakken. De software van de Harmony 900 zorgt ervoor dat alle relevante apparatuur geactiveerd wordt en op de juiste manier wordt ingesteld met één druk op de knop.

 • Ultimate Ears 700 (categorie Headphones)
  In tegenstelling tot veel andere in-ear hoofdtelefoons is het ontwerp van de Ultimate Ears 700 gebaseerd op een – met de hand gemaakt – dubbelzijdig armatuur micro-ontwerp met twee kanalen per oor voor een accurate geluidsreproductie. Dit gaat gepaard met een compacte vormgeving: elk oordopje is kleiner dan een muntstuk van tien dollarcent (‘dime’). De Ultimate Ears 700 worden geleverd inclusief siliconen oorkussens die tevens geluidsisolatie tot 26 dB mogelijk maken.
 • Delen:

Reacties

 1. Kate-online
  12 december, 2009 om 10:41

  veel geleerd

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.