Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Hoe groot is jouw Blu-ray collectie? (Poll)

Geschreven door
Geplaatst op10 november 2009, 23:39 CategorieOnderzoeken

Zoals vermeld in het voorgaande artikel is de verwachting dat Blu-ray spelers steeds goedkoper gaan worden en dat om deze reden de verkopen omhoog zullen gaan. Dit houdt in dat mensen ook steeds meer Blu-ray discs zullen gaan kopen. Maar hoeveel Blu-ray discs heb je nu al in jouw collectie zitten? Bestaat jouw collectie nog grotendeels uit DVD’s of ben je meteen met Blu-ray begonnen toen het voet aan wal kreeg? Wij willen graag weten hoe onze bezoekers met Blu-ray omgaan en of het al redelijk ingeburgerd is..

[poll id=”6″]

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.