Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

B&W CM-1 speaker in het wit ‘white edition’

Geschreven door
Geplaatst op21 november 2009, 15:36 CategorieLuidsprekers

De zeer populaire CM-1 boekenplank speaker van Bowers & Wilkins heeft een aparte, maar zeker mooie make-over gekregen. Marantz Japan heeft namelijk aangekondigd dat zij de rechten verworven heeft om dit meest recente wonder van B&W, de CM-1 speaker ‘white version’ te mogen verkopen. De speaker zelf is eerder deze maand al gepresenteerd, maar nu kunnen we hem dan ook echt in de schappen verwachten. De specificaties zijn niet veranderd, het gaat dus puur om een uiterlijke verandering. Deze ‘nieuwe’ versie zal eind deze maand te koop zijn in Japan een kleine 1.000 euro per paar..

Onze mening? Een absolute aanrader!


prijsvergelijking




vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.