Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Video: Panasonic’s nieuwe IPS schermen

Geschreven door
Geplaatst op6 oktober 2009, 21:08 CategorieLcd en led tv's

We zien donkere, zwarte en zelfs diep zwarte schermen bij de nieuwste TV’s, maar de nieuwe Panasonic IPS-Alpha schermen laten zien dat zwart ook echt zwart kan zijn. Het is nog wel een prototype, maar het model van Panasonic dat in de video te zien is heeft een beeld dat simpelweg ongelooflijk is. Snelle bewegingen zien er perfect uit en vanuit elke hoek is het scherm perfect zichtbaar. De TV links is een van de betere TV’s, maar toch is de zwart diepte en de scherpte niet te vergelijken met het IPS scherm.

Hopelijk komt Panasonic snel met meer informatie over deze nieuwe schermen en wellicht ook met nieuwe producten die dit scherm al bevatten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.