Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

VHS zal nooit verdwijnen, zie JVC’s VHS, Blu-ray en HDD recorder

Geschreven door
Geplaatst op31 oktober 2009, 17:00 CategorieBlu-ray

Net als een hardnekkige griep is er altijd iets dat je maar niet kwijtraakt. VHS lijkt precies zoiets te zijn dat maar niet wil verdwijnen. Een goed voorbeeld hiervan is de nieuwe all-in-one DR-BH250 van JVC. Deze multifunctionele recorder bevat een VHS recorder/player, een Blu-ray recorder/player en een HDD (Hard Disk Drive) van 250 GB.

Naast de mooie bovenstaande combincatie bevat de DR-BH250 ook een Memory Card reader en een USB poort, ondersteunt hij AVCHD files, heeft hij HDMI 1.3 aansluitingen een de mogelijkheid voor 1080/24p weergave. Wat willen we nog meer?

Normaal gesproken zijn dit soort combo speler/recorders nogal lelijk en voor low-end (lage kwaliteits) gebruik, maar JVC schijnt dit patroon te doorbreken. JVC heeft namelijk besloten om een erg mooi product neer te zetten met een groot aantal nieuwe en moderne features. Niet slecht dus!

  • Delen:

Reacties

  1. E.Peereboom
    04 januari, 2019 om 15:24

    kan ik nog eenJ.V.C Video kopen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.