Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

’s Werelds dunste LCD TV van Samsung

Geschreven door
Geplaatst op26 oktober 2009, 16:43 CategorieLcd en led tv's

Fabrikanten doen er alles aan om elkaar te te overtreffen. De grootte van de scherm is vaak een belangrijk punt, maar steeds vaker zien we ook erg dunne TV’s voorbij komen.  Het is de nieuwe LCD TV van Samsung die vanaf nu de klok slaat als meest dunne TV. Deze LCD TV met LED achtergrond verlichting heeft een scherm grootte van 40 inch en is maar liefst 3,9 mm dik! Naast deze mooie eigenschap heeft de TV een 120Hz refresh rate en een contrast ratio van 5.000:1.

De TV is nog niet op de markt verkrijgbaar, maar volgens Samsung zal hij niet lang meer op zich laten wachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.