Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

JVC introduceert ultradunne SP-FT home cinema set

Geschreven door
Geplaatst op15 oktober 2009, 15:03 CategorieHome cinema sets

We hebben het allemaal; Je wilt een ultradunne TV kopen, maar wat doe je dan met je robuuste en veel te grote speakers? JVC heeft de ultieme oplossing gevonden in haar nieuwe SP-FT home cinema set. Met een dikte van maar 31mm en 2 zeer dunne speakers past deze set bij elke ultradunne TV. Deze nieuwe set kan aan de muur opgehangen worden of op een dressoir gezet worden door middel van de meegeleverde standaard.

De prestaties van de SP-FT set zijn niet heel erg bijzonder; De speakers bieden 4x 20 Watt aan ‘geluidsuitstoot’ en de speler ondersteund Dolby Digital, DTS en AAC. Zowel de speakers als de versterker kunnen los gekocht worden voor een prijs van ongeveer 180 euro voor de receiver en 150 euro voor een paar speakers. Wanneer de set in Nederland zal verschijnen is nog onbekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.