Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Compleet draadloos met Sony’s Wireless Power

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2009, 15:06 CategorieAccessoires

De TV die je op deze foto ziet is compleet draadloos. Nergens is meer een kabeltje voor nodig, niet voor video, audio of zelfs stroom! Dankzij de nieuwe Wireless Power technologie van Sony, welke 60 Watt door de lucht kan versturen, wordt dit allemaal realiteit. De 60 Watt aan energie kan over een afstand van ongeveer 50 centimeter verstuurd worden en met een kleine uitbreiding kan zelfs een afstand van 80 cm overbrugd worden zonder enig kwaliteitsverlies.

Sony zegt dat het systeem tot nu toe voor 80% effectief is, wat minder kan zijn wanneer de apparatuur niet goed geplaatst is of de frequenties niet goed afgestemd zijn. Of die straling allemaal gezond is voor de mens valt nog maar te bezien, maar een mooi vooruitzicht is compleet draadloos toch wel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.