Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Video: Sony ZX5 LCD’s met LED backlight

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2009, 21:34 CategorieLcd en led tv's

Sony heeft weer een hoop nieuwe technische snufjes verstopt in de nieuwe ZX5 serie Bravia LCD TV’s. Dunne schermen, LED achtergrond verlichting 240-Hz Motion Flow en een draadloze verbinding voor je HD signaal zijn een paar van deze mooie functies. De nieuwe 46 en 52 inch versies zijn qua stijl een referentiepunt voor de concurrentie, maar de kwaliteit van de LED achtergrond verlichting valt nog te bezien. Lees verder voor de video.

Sony is namelijk overgestapt op een goedkoper, maar kwalitatief minder LED verlichting systeem (Nu worden er witte LED’s gebruikt in plaats van de eerder gebruikte gekleurde LED’s). Motion Flow is een systeem dat bij verschillende merken blijft veranderen en of 240-Hz nu echt het beste is moeten we dus nog zien. Het beste aan deze TV is het feit dat het 1080p videosignaal draadloos gestreamed wordt naar het 16.6 mm dunne scherm.
De TV’s worden in November in Japan gelanceerd. Het is nog niet bekend wanneer de TV’s richting Europa komen. Hetzelfde geld voor het prijskaartje.

  • Delen:

Reacties

  1. Jim Vink
    07 september, 2009 om 22:09

    Sony is druk bezig op de TV markt zeg. Ik wacht toch nog even op de OLED TV’s, al zijn de 3D versies natuurlijk ook interessant..

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.