Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips uWand afstandsbediening met 3D bediening

Geschreven door
Geplaatst op14 september 2009, 22:37 CategorieAccessoires

Philips komt met een nieuwe, zeer intuïtieve afstandsbediening, genaamd de uWand. Deze universele afstandsbediening met ‘remote touch’, bedient al je home cinema apparatuur en andere elektronische apparaten met 3D gebaren. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de afstandsbediening richten naar de TV, klikken om selecties te maken, de afstandsbediening simpel bewegen om door menu’s te navigeren en elementen op het scherm te aan te passen.Het enige dat ervoor nodig is is een losse pols en goed richtingsvermogen. Een camera die reageert op de IR-sensor beheerst de uitgestuurde signalen.

Volgens Philips zorgt deze magische afstandsbediening voor een ‘lean-back experience’ waarbij je vanuit je luie sofa alles kan bedienen. Tegenwoordig zijn er zoveel functies beschikbaar op elk apparaat en ook heb je voor elk apparaat weer een nieuwe afstandsbediening, met ook weer erg veel kopjes. Philips zegt hier dus de perfecte oplossing voor gevonden te hebben in de uWand.
Wanneer de uWand op de markt komt en wat de prijs gaat zijn is nog niet bekend, maar we houden je natuurlijk op de hoogte.
Kijk voor meer informatie over de uWand op uWand.com

Bekijk hier de video:
Philips uWand

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.