Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Super flat met een Vogels wandsteun

Geschreven door
Geplaatst op1 augustus 2009, 0:43 CategorieAccessoires

Als je een zo’n dun mogelijke flatscreen koopt is het zonde als je wandsteun de televisie nog een eind de kamer in laat komen.
Vogel’s komt daarom met de nieuwe 8000 Serie wandsteunen voor flatscreens: SuperFlat. Met Vogel’s nieuwe SuperFlat wandsteunen bedraagt de afstand tussen de flatscreen en de wand slechts 2 centimeter, wat voldoende ruimte overlaat voor ventilatie en kabels. Een apart verkrijgbaar kabelkolomsysteem werkt alle zichtbare kabels weg.

De bevestiging is uiterst eenvoudig dankzij een ingebouwde waterpas die ervoor zorgt dat de flatscreen perfect recht komt te hangen. Het zogenaamde AutoLock-systeem houdt het scherm met een simpele klik stevig op zijn plaats, terwijl u met de ontgrendelingskoorden (die op elke gewenste lengte kunnen worden afgeknipt) de flatscreen in een handomdraai weer kan ontgrendelen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.