Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Yamaha introduceert de RX-V1065 AV-receiver

Geschreven door
Geplaatst op25 juli 2009, 19:39 CategorieReceivers

In het toch al niet geringe aanbod AV-receivers komt Yamaha met de RX-V1065 receiver. Naast een grote collectie aan functies en handigheidjes is dit ook een stevige versterker met 7 x 105 watt vermogen.

De belangrijkste eigenschappen van de RX-V1065 zijn een compleet nieuwe gebruikersvriendelijk(er)e menustructuur, vier HDMI ingangen, 1080p upscaling, ondersteuning voor alle belangrijkste HD audio/surround codecs. Bovendien kunnen iPods  en bluetooth apparaten eenvoudig worden aangesloten. Voor de amerikanen is de ondersteuning voor HD Radio, XM en Sirius (allemaal digitale radiozenders via de lucht) interessant.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.