Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Plasma verslaat LCD!

Geschreven door
Geplaatst op22 juli 2009, 0:49 CategorieLcd en led tv's

Natuurlijk zijn Plasma en LCD TV’s geen nieuwe verschijningen meer, maar getest wordt er nog steeds erg veel. Heel erg vaak is Plasma al als winnaar uit de bus gekomen wanneer de twee technieken vergeleken worden en ook weer bij recente tests staat Plasma bovenaan. DisplayMate, wat vaker tests uitvoert heeft een high-end Panasonic Plasma TV neergezet tegen LCD TV’s van Sony, Samsung en Sharp. De Plasma TV blies de LCD TV’s weg met betrekking tot contrast, precizie en zwart degradaties. Zelfs voor LCD fans zijn deze test niet meer te ontwijken.

Nu maar afwachten wat de nieuwe LED en Neo PDP TV’s gaan doen!

Bekijk hier de volledige test.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.