Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

JVC’s ultradunne LED TV

Geschreven door
Geplaatst op25 juli 2009, 0:57 CategorieNieuws

Op de CEDIA – UK beurs heeft JVC haar nieuwste pronkstuk LT-32WX50 laten zien: een ultradunne 32 inch led televisie.

Deze tv valt op door een aantal interessante specificaties: een contrast-ratio van 4.000:1, 100Hz en het kleurbereik wat 90% van het Adobe RGB kleurenspectrum omvat. Maar aan de buitenkant valt op hoe dun deze is (7mm), met een gewicht van rond 5 kilogram. Dit 1080p scherm is de dunste die JVC tot nu toe gemaakt heeft, maar toch heeft ze plaats gevonden om 2 HDMI aansluitingen te monteren, een VGA ingang en sloten voor een SD-kaart en een USB stick.

Niet alleen voor de huiskamer

JVC biedt deze 32″ televisie met name aan in de ‘post production’ markt – de professionele videobewerkings industrie. Ik weet niet of deze bedrijven per se extreem dunne tv’s nodig hebben, maar het ziet er natuurlijk wel goed uit.

Bekijk ook  JVC lanceert betaalbare LX-UH1 DLP 4K projector

Voor dit moois in de kleine verpakking moet ongeveer 2200 euro gaan kosten; de LT-32WX50 komt rond in oktober of november in de markt in de UK.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.