Tidal heeft nu één miljoen betalende abonnees

01 oktober 2015 1 Minuut 0 Reacties
tidal-hifi

Jay Z, eigenaar van de muziekstreamingdienst Tidal, heeft via Twitter laten weten dat Tidal nu één miljoen betalende abonnees heeft. In april kwam nog naar buiten dat de muziekstreamingdienst 770 duizend abonnees had.

Tidal heeft één miljoen abonnees

Rapper en eigenaar van de muziekstreamingdienst Tidal, Jay Z, heeft via Twitter laten weten dat Tidal op dit moment één miljoen betalende abonnees heeft. In april lag dat aantal nog op 770 duizend, wat geen verkeerd, maar ook geen hoog getal is als je kijkt naar concurrentie Spotify (20 miljoen betalende abonees, 75 miljoen gebruikers) of Apple Music, die naar verluidt vijftien miljoen abonnees heeft. Het is nog maar de vraag hoeveel er van dat aantal overblijft, aangezien de proefperiode van Apple Music voor de early adopters is afgelopen.

Om te vieren dat Tidal nu twintig miljoen abonnees heeft, organiseert de muziekstreamingdienst een concert op 20 oktober in New York, waar niet alleen Jay Z, maar ook Beyoncé (vrouw van Jay Z), niemand minder dan Prince, Usher, Nicki Minaj en Lil Wayne zullen optreden. Heb je een abonnement op Tidal, dan krijg je als eerste de kans om kaarten te kopen voor het evenement. Tidal heeft twee abonnement, ook in Nederland. Het eerste abonnement kost tien euro per maand en de tweede twintig euro; daar krijg je wel lossless audiokwaliteit voor.

Reacties (0)