PlayStation 4 wordt ook afgeprijsd in Nederland

22 oktober 2015 1 Minuut 2 Reacties
PlayStation 4 streamen

Sony heeft in een persbericht laten weten dat de Sony PlayStation 4 ook wordt afgeprijsd in Nederland. De nieuwe adviesprijs is 349,99 euro. De nieuwe adviesprijs gaat vanaf vandaag in en geldt alleen voor het model met een harde schijf van 500GB.

PlayStation 4 wordt ook hier goedkoper

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) maakt vandaag bekend dat de PlayStation 4 met 500GB harde schijf vanaf nu voor de nieuwe adviesprijs van 349,99 euro in Nederland verkrijgbaar is. De nog voor dit jaar te verwachten PS4-titels laten een sterke steun van externe ontwikkelaars en uitgevers zien met onder meer langverwachte releases als Call of Duty: Black Ops III (Activision) en Star Wars Battlefront (Electronic Arts), die worden uitgebracht naast speciale PS4-hardwarebundels.

Naast de nieuwe prijs probeert Sony nog meer om het PS4-systeem voor een groter publiek aantrekkelijk te maken: het PS4-ecosysteem wordt verder ontwikkeld met onder meer een groter softwareaanbod, verbeterde netwerkservices op PlayStation Network en de introductie van PlayStation VR. De recente update 3.00 van de PS4-systeemsoftware omvat een aantal nieuwe functies, zoals de Events App en YouTube live streaming rechtstreeks vanaf het PlayStation 4-systeem, tot een verbeterde ervaring van de gebruikersinterface.

Ook is de PlayStation 4 eindelijk voorzien van zijn eigen Twitch-applicatie. Die app is nu te downloaden uit de PlayStation Store.

Reacties (2)